TimeToMarket #47 - Dincolo de criza: 7 solutii practice pentru depasirea dificultatilor de azi

Va asteptam, alaturi de Ilie Serbanescu si Radu Ghetea...

Umbla gluma cum ca Moise avea nevoie de o indrumare, de o porunca de la Dumnezeul parintilor lui ca sa indrepte apucaturile poporului. Afland insa pe Munte ca indrumarea i se va da gratis, a cerut 10. Dam si noi gratis, respectand masura, 3 inainte si alte 7 in timpul evenimentului, indrumari practice despre depasirea crizei de catre firme, pentru participantii la dezbaterea din 2 aprilie la Camera de Comert.

Clement Dan - director pentru Romania la M27 BusinessMachine, alaturi de Radu Ghetea - Presedinte al Asociatiei Romane a Bancilor, Ilie Serbanescu - analist economic si Mihaela Moise - Director KPMG Romania discuta despre criza economica si efectele ei, cu manageri din peste 20 de industrii.

Camera de Comert a Romaniei organizeaza evenimentul cu tema “Fonduri europene, fuziuni, achizitii, finantari externe si interne”. Experti in afaceri si finante de la 9 dintre cele mai renumite organizatii de profil prezente in Romania vor dezbate, impreuna cu peste 120 de oameni de afaceri, manageri si patroni, despre solutii concrete si imediate de depasire cu bine de catre firme a perioadei de recesiune economica.

Clement Dan, director al filialei din Romania a M27 Consulting GmbH, va prezenta celor prezenti 7 solutii de iesire din criza. “Am identificat patru modele de atitudini ale managerilor din Romania in fata situatiei curente si, respectiv, trei tipuri diferite de (re)actiuni ale acestora. Din pacate, dintre acestea, multe nu le sunt de folos”, declara Clement Dan. “Noi recomandam in aceasta faza a crizei linii realiste de actiune, pe care le voi exemplifica la dezbaterea de pe 2 aprilie prin cazuri concrete din 7 industrii

- servicii IT,

- productie de echipamente electrice,

- import si distributie de materiale pentru constructii,

- retail de electronice, - productie de camasi,

- productie de preparate alimentare si, respectiv,

- dezvoltare de software”, a incheiat Clement Dan.

Managerii companiilor romanesti pot solicita consultanta pentru afaceri in perioada de recesiune economica, oferita GRATUIT cu acest prilej de expertii M27 BusinessMachine. Pentru consultatiile gratuite, e suficienta completarea acestui formular.

Mai multe detalii si agenda evenimentului la GAP Events.

Despre M27 Consulting GmbH - Money x Mergers x Markets: M27 BusinessMachine reprezinta 27 de servicii specializate pentru a sustine dezvoltarea companiilor, administratiei locale, organizatiilor non-profit. Exprimata in numere, organizatia M27 inseamna:

• Mai mult de 90 de consultanti internationali

• Peste 15 ani de experienta in consultanta

• Comunicare in 12 limbi europene

• Birouri in 10 locatii din Europa

• Parteneri in consultanta si investitii in 21 de tari

• Peste 400 de proiecte realizate

• Mai mult de 300 de clienti

• Experienta in 22 de industrii diferite

Domeniile pentru care am desfășurat angajamente de instruire practică și consultanță managerială:

Cursuri aplicative

Vânzări accelerate
"Nu există vânzători buni si vânzători slabi; există oameni care conving și alții care se lasă convinși."

Acces rapid în piețe noi
"Firmele de succes nu investesc în marketing pentru că au bani, ci au bani pentru că investesc în marketing."

Middle-management: importanța conducătorilor de echipe 
"Performanțele afacerii depind de profesionalismul mananagerilor intermediari."

P4P (pay for performance) - motorul creșterii performanței
"Cel mai eficient și modern sistem de recompensare a personalului, satisfăcător atât pentru angajat cât și pentru patronat."

TimeToMarket (RO)

#78: Dupa lege, religie, ratiune si emotii, ce mai cumparam?

Omul mileniului III se percepe pe sine tot mai mult drept un individ unic și irepetabil, cu personalitatea și sensibilitățile sale, care îl definesc ca om. Surprinzător – sau nu – oamenilor pare să le fie bine așa, acest nou comportament, ne-rațional și bazat preponderent pe EMOȚII nu este și disfuncțional. Realitatea obiectivă însă nu se schimbă, doar percepția noastră despre ea. Acceptând emoțiile, sentimentele și dorințele drept ceea ce sunt nu trebuie, totuși, să devenim o țintă și mai ușoară tehnicilor consumeriste îndreptate asupra noastră.

Cât de liber mai decidem? [citeste tot]

Date contact

Adresa:
Bd. Libertății nr. 1,      Intrarea 2, Et. 4, Ap. 34,      Cod Postal 040127, Sector 4, București, România
Tel:
+4 0 721 228 331
E-Mail:
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Web:
www.businessmachine.ro

markerGăsește-ne pe hartă

Prietenii nostri